Framsida
-
Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
monta tapaa viihtyä!

Comedy Ken Eklöf

www.keneklof.com

+358 (0)44 569 2220

comedy(ät)keneklof.com

KEN EKLÖF
Etusivu Impro DJ Repe Stand-Up Visailut Kuvagalleriat Ota yhteyttä

Improvisaatio - vapaa-ajan ja työelämän viihdyttävä työkalu!


Improvisaation on enemmänkin tapa ajatella kuin teatterin muoto. Improvisaatiossa yhdistyvät luovuus, hetkessä eläminen ja positiivisuus. Jokainen ihminen on omalla tavallaan luova ja spontaaninen, vaikka usein uskottelemme itsellemme, että emme ole.

Improvisaatio - arjen työkalu

Kurssilla käydään läpi yksinkertaisia harjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään miten kiireinen yhteiskunta ja suorituspaineet lukitsevat luovuutemme ja poistavat tekemisen ilon. Harjoittelemme iloista yhdessä tekemistä ja jälkikäteen on taatusti hyvä mieli! Yleensä kurssilla nauretaan paljon! Kurssi sopii erinomaisesti esim. Tyky-päivän yhteyteen. Kurssin pituus min.3 tuntia.
Improvisaatio - perusteet.
Kurssilla tehdään improvisaation perusharjoituksia ja yksinkertaisia improvisoituja tilanteita. Tutustutaan asioihin, jotka saavat tilanteen elämään ja vievät tarinaa eteenpäin. Kurssi sopii kaikille improsta kiinnostuneille. Kurssin kesto min. 4 x 3 tuntia.
Improvisaatio - jatko. Tarinankerronnan perusteet.
Kurssilla tehdään improvisaation perusharjoituksia sekä syvennytään tarinankerrontaan. Tavoitteena on ymmärtää tarinankerronnan dramaturgia ja soveltaa sitä improvisaatioon. Kurssin kesto min. 4 x 3 tuntia

Kysy rohkeasti erilaisia improvisaatiokoulutuksia! Impro taipuu monen asian työkaluksi!