många sätt att trivas på!
Etusivu
-
KEN EKLÖF
Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail

Comedy Ken Eklöf

www.keneklof.com

+358 (0)44 569 2220

comedy(ät)keneklof.com

Framsida Impro DJ Repe Stand Up Frågesport Bildgalleri Ta kontakt

Improvisation - ett underhållande sätt att tänka!


Improvisation är mera ett sätt att tänka än en teaterform. I improvisation kombineras kreativitet, förmågan att leva i stunden och positivitet. Varje människa är på sitt sätt kreativ fast vi ofta intalar oss själva att vi inte är det.

Improvisation - ett verktyg för vardagen

På kursen gör vi enkla övningar som hjälper oss att förstå hur det hektiska samhället och prestationskraven låser vår kreativitet och tar bort glädjen från våra dagliga sysslor. Vi tränar glatt att göra saker tillsammans och efteråt är det goda humöret garanterat! På kurserna skrattas det ofta och mycket! Kursen lämpar sig utmärkt t.ex. i samband med en Tyky-dag. Kursens längd min.3 timmar.
Improvisation - grunderna
På kursen gör vi grundövningar och improviserar enkla situationer. Vi bekantar oss med de saker som får situation att leva och som för berättelsen framåt. Kursen lämpar sig för alla som är intresserade av improvisation. Kursens längd min. 4 x 3 timmar.
Improvisation - fortsättning. Grunderna i att berätta en historia
På kursen gör vi grundövningar i improvisation samt fördjupar oss i vad det är att berätta en historia (storytelling). Målet är att förstå dramaturgin i att berätta en historia och kunna tillämpa det i improvisation.Kursens längd min. 4 x 3 timmar.